suomeksi  |   english  |   svenska
Kokkolinna tiedottaa
29.10.2019

Kokkolinnan juhlat- itsenäisyyspäivän aaton kupliva vastaanotto torstaina 5.12.2019 klo 17.30

Kokkolinnan juhlat – itsenäisyyspäivän aaton kupliva vastaanotto torstaina 05.12.2019 klo 17.30 alkaen. Tervetuloa kaikki viinin & hyvän ruoan ystävät (sitova ennakkoilmoittautuminen)


Vuoden neljäs makumatka kuikuilee Linnan juhlille. Kokonaisuus on jatkoa Kokkolinnan suosiota niittäneille tasting-tilaisuuksille, joissa nautitaan porukalla viinin ja ruoan suloisesta liitosta rennonletkeissä tunnelmissa. Illan isäntänä toimii viini- ja ruokapalveluiden tuottaja, viiniasiantuntija Kalle Naatula.

Kokkolinnan itsenäisyyspäivän aaton vastaanotolle kokki Sari ja Kalle ovat yhdessä suunnitelleet kansallisjuhlan kynnyksellä maistuvan menun. Inspiraatiota on kiikaroitu pohjoismaisista klassikoista, ja luvassa on lautasille päivitetyt makumatkat. Tällä kertaa Kalle on kaivellut settiin kolme elämyksellistä kuplivaa, joista kaksi ovat harvinaislaatuisempia käsityöläissamppanjoita, sekä yhden hurmaavan makean viinin. Viineissä heijastuvat juhlan tuntu sekä elämyksellisyys. Luvassa on viinejä moneen makuun, tarinoita etikettien takaa sekä aistit avaavia makupareja.


Tilaisuudessa tehdään ensin lyhyt katsaus viininnauttimisen perusteisiin sekä viinin ja ruoan yhdistämisen kulmakiviin aperitiivia siemaillen, jonka jälkeen nautitaan kolmen ruokalajin menu kera täsmäviinien. Yhdistelmistä keskustellaan avoimesti ajatuksia vaihtaen, ja samalla opitaan viinin ja ruoan yhdistämisen perusniksejä.

Otappa varaslähtö Linnan juhliin!
Minkäänlaista pohjatietoa viinistä ei tarvita.

Menu:

Kokkolinnan smörrebröd

***

Paahdettua nieriää & hasselbackaperunaa

***

Mantelinen toscakakku & appelsiinijäätelöä

69 € /henkilö
Sisältää menun, neljä viiniä sekä ohjelman.
 
Sitovat ilmoittautumiset: info@kokkolinna.fi (vahvistamme varauksen viestin saatuamme) tai p. 040-808 5557 (ma-pe klo 9-15)

Takaisin »
Opetusravintola
Kokkolinna
Isokatu 1
67100 Kokkola
Ravintola puh. 040-8085 557
info@kokkolinna.fi