suomeksi  |   english  |   svenska
Kokkolinna tiedottaa
2.10.2019

Tervetuloa kaikki: Viini-ilta Kokkolinnan Peijaiset pe 15.11.2019 klo 18-20.30

Tällä makumatkalla käännetään katseet lähialueen parhaimpiin raaka-aineisiin – pidot mielessä. Kokonaisuus on jatkoa Kokkolinnan suosiota niittäneille tasting-tilaisuuksille, joissa nautitaan porukalla viinin ja ruoan suloisesta liitosta rennonletkeissä tunnelmissa. Illan isäntänä toimii viini- ja ruokapalveluiden tuottaja, viiniasiantuntija Kalle Naatula.


Kokkolinnan peijaisiin kokki Sari ja Kalle ovat yhdessä suunnitelleet lähialueen timanttisimpiin raaka-aineisiin nojaavan menun. Lautasella maistuvat niin rannikon helmet kuin metsän siimeksen aarteet.  Kalle on valinnut annosten ansaitsemat viinikaverit: setistä löytyy pullotteita aina kuohuvasta makeaan. Viineissä heijastuvat juhlan tuntu sekä alkuperä- ja lajikeuskollisuus. Löytöjä on kaivettu klassikkoalueilta yllättäjiä unohtamatta. Luvassa on viinejä moneen makuun, tarinoita etikettien takaa sekä aistit avaavia makupareja.


Tilaisuudessa tehdään ensin lyhyt katsaus viininnauttimisen perusteisiin sekä viinin ja ruoan yhdistämisen kulmakiviin aperitiivia siemaillen, jonka jälkeen nautitaan kolmen ruokalajin peijaismenu kera täsmäviinien. Yhdistelmistä keskustellaan avoimesti ajatuksia vaihtaen, ja samalla opitaan viinin ja ruoan yhdistämisen perusniksejä.

Tule ja koe ainutlaatuiset peijaiset!
Minkäänlaista pohjatietoa viinistä ei tarvita.

Menu:

Samettinen puikulaperunakeitto & metsäsieniä

***

Kokkolinnan hirvipaistia Lohtajan metsästysseuralta

***

Rannikon tyrniä & kauraa

67 € /henkilö
Sisältää menun, neljä viiniä sekä ohjelman.

PAIKKOJA ON RAJOITETUSTI, SITOVA ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN: info@kokkolinna.fi (vahvistamme varauksen viestin saatuamme)  tai p. 040-808 5557

Kuka on Kalle?
Kalle Naatula  on työskennellyt viinin ja ruoan parissa monipuolisesti 10+ vuotta. Kokemusta on karttunut muun muassa ravintoloista ja viinitiloilta. Juuri nyt Kalle tuottaa viinitastingeja sekä sisältöjä omintakeisen rennolla ja hauskalla tyylillä – viime vuonna 41 vetoa.

 

Takaisin »
Opetusravintola
Kokkolinna
Isokatu 1
67100 Kokkola
Ravintola puh. 040-8085 557
info@kokkolinna.fi